Ni-kel.com - Poželite nešto više... O nama Reklamiranje - Razmena linkova
Saradnja

O nama

Nalazite se ovde: Ni-kel.com » O nama


Za Internet se može reći da je mesto gde možete pronaći svaku informaciju koja Vam je potrebna iz mnogobrojnih oblasti. Internet je mreža svih mreža - globalno selo! I to nije moda ili prestiž već svakodnevna potreba pojedinca i institucije. Neprekidan razvoj Interneta nam u mnogome olakšava rad i život, vreme pronalaženja informacija je sve kraće. Sigurno ste čuli za telefoniranje preko Interneta. Ili ste možda gledali TV ili slušali vašu omiljenu radio stanicu?

Gde smo mi tu...

Ni-kel.com Web portal - Poželite nešto više...Sigurno je da se u moru informacija koje možete naći na Internetu može i "zalutati". Ovaj Internet sajt je nastao 2005. godine sa jasnim ciljem da obezbedi kvalitetne i sveže informacije posetiocima i korisnicima, bez lutanja. Da potrebnu informaciju dobijete na samo nekoliko klika mišem. Naši servisi služe korisnicima - rad ili odmor treba da čini zadovoljstvo. Težimo tome da ovaj sajt postane web portal - mesto sa kojeg počinje Vaše surfovanje Internetom, a sarolikost servisa pokrije veliki broj polja interesovanja. U tom pravcu će se i na dalje razvijati svi naši servisi. Iskoristite informacije za vaše što brze i kvalitetnije rezultate koji grade Vaš imidž.

Imamo znanje, želje, ambicije. Istražujemo potrebe Internet surfera. Pratimo Internet tehnologije, uz primenu kvalitetnih OpenSource alata - Unix OS, MySQL baze podataka, PHP... Sve to implementiramo u ovaj web sajt.

Mi smo na početku ostvarenja naših ideja i planova. Ni-kel.com tim permanentno radi na razvoju novih i korisnih servisa i povećanju njihovog kvaliteta. Želimo da budemo jedinstveni i originalni.

Trudićemo se da budete zadovoljni i bićemo zahvalni svima koji imaju predloge za unapređenje kao i primedbe. Pišite nam!

Ugodno surfovanje i prijatan dan,
Ni-kel.com Team

Partneri: Moja IP adresa - Kvalitetna razmena banera - Patike
Pogledati: