Ni-kel.com - Poželite nešto više... O nama Reklamiranje - Razmena linkova
Saradnja

Uslovi i pravila korišćenja

Nalazite se ovde: Ni-kel.com » O nama

Korišćenjem web portala Ni-kel.com - svih servisa i sadržaja, podrazumeva se da prihvatate dole navedene uslove i pravila korišćenja.

Ovaj sajt je izrađen sa ciljem da pomogne u pronalaženju informacija na Internetu. Zabranjeno je korišćenje celokupnog sajta ili nekog dela istog bez naše saglasnosti. Takođe, zabranjeno je korišćenje sajta u komercijalne namene. Ako zelite da sarađujete sa nama, možete nas kontaktirati. Zabranjeno je i prosleđivanje automatskih upita (off-line search, meta-search, i drugo) servisima Ni-kel.com web portala.

Ograničenje i odricanje od odgovornosti i garancije

Ni-kel.com ne preuzima odgovornost za objavljene podatke i informacije, njihovu usklađenost za zakonom, tačnost, autorstvo kao ni za uklanjanje sadržaja. Nismo odgovorni za prekid ili odlaganje rada niti za nepravilno funkcionisanje.

Na pojedinim servisima ovog sajta je dozvoljeno slobodno izjašnjavanje nasih posetilaca i korisnika naših usluga zbog čega se mi ne možemo smatrati odgovornim za njihov sadržaj, tačnost i zakonitost. Takođe, ne preuzimamo odgovornost za sadržaje sajtova koji su linkovani sa našeg sajta.

Ni-kel.com web portal ne preuzima odgovornost sa naknadom ili bez za eventualnu štetu bilo koje prirode. Korišćenjem naših servisa ne dobijate nikakvu vrstu garancije. Kao posetilac i korisnik ovog sajta podrazumevano prihvatate odgovornost za eventualnu štetu bilo kog oblika koja je prouzrokovana korišćenjem sadržaja i informacija ovog sajta.

Ostalo

Ovaj tekst je ugovor između nas i posetilaca i naših korisnika. Zadržavamo pravo o promeni ili ukidanju pojedinih delova sajta bez prethodne najave i bez ikakve odgovornosti. Zadržavamo pravo i o nenajavljenoj promeni ugovora. O promenama ugovora možete se informisati na ovoj stranici.

Partneri: Moja IP adresa - Kvalitetna razmena banera - Patike
Pogledati: