Ni-kel.com - Poželite nešto više... Posao Reklamiranje - Razmena linkova
Saradnja

Ponuda poslova u zemlji i inostranstvu, servisi

Nalazite se ovde: Ni-kel.com » Posao

Ovde ćemo Vam predstaviti servise/agencije koji se bave pronalaženjem posla različitog profila. Jedan broj servisa koje smo opisali nudi poslove samo inženjerima. Prilikom prijavljivanja na bilo koji servis, poželjno je da pročitate njihova uputstva kao i pravila i uslove korišćenja.

RentACoder
Stručnjaci/poslovi iz IT oblasti. Postoji podela po kategorijama. Poslodavac daje ponudu i cenu koju je spreman da plati za neki projekat. Onda čeka ponude i bira na osnovu cene i rejtinga stručnjaka. Kada se ugovori posao, poslodavac uplacuje novac na račun servisa (što donosi neku sigurnost za stručnjaka). Nakon završetka posla, ako je poslodavac zadovoljan, stručnjak dobija svoj novac. Provizija za njihove usluge je 15%. Na kraju posla, poslodavac može oceniti stručnjaka a stručnjak poslodavca.

ScriptLance
Servis za freelancere koji se bave programiranjem i web dizajnom. Pri učlanjenju dobijate $1 na poklon. Isplata može biti preko ScriptLance racuna ili da Vas poslodavac direktno isplati. Za podizanje novca sa ScriptLance računa, morate imati najmanje $30 na računu. Provizija za usluge njihove je 7% (a najmanje $9). Možete i podesiti da Vam stižu sve nove ponude koje odgovaraju Vašem profilu.

FreeLancersNetwork
Možete pronaći honorarni i stalni posao. Namenjen je najpre freelanceria. Možete veoma lako kreirati Vaš CV profil. Možete pretraživati poslove ili biti pronađeni od strane poslodavca.

Seek
Na ovom sajtu dobijate pomoć u kreiranju CV profila. Ponude pretražujete po različitim kriterijumima. Baza poslova i stručnjaka je organizovana po celinama, tako da je pronalženje posla po vrsti posla (rukovodioc, sa radnim iskustvom, studenti, IT stručnjaci...)

FreeLancersNetwork
Možete pronaći honorarni i stalni posao. Namenjen je najpre freelanceria. Možete veoma lako kreirati Vaš CV profil. Možete pretraživati poslove ili biti pronađeni od strane poslodavca.

CareerJet
Veliki, popularan i siguran servis za pronalaženje posla svih profila. Imaju ponude poslova po Evropi i svetu. Pregledan pretraživač.

eTeach
Servis koji pomaže ljudima koji se bave edukativnim radom. Pomoć možete dobiti u vidu zapošljenja, informacijama o najnovijim dešavanjima, možete razmenjivati iskustva sa kolegama. Učlanjenje je besplatno. Ako tražite posao, kreirate svoj profil koji mogu da pogledaju poslodavci. Ako je poslodavac zainteresovan za Vaše usluge, od servisa dobija Vaše kontakt informacije. Vaše kontakt informacije daju samo ako ste zainteresovani za posao koji nudi taj poslodavac. Jako dobar servis!

TheCareerEngineer
Kvalitetan, koristan i besplatan sajt. Prilikom učlanjenja, birate da li tražite stalni ili honorarni posao, radne sposobnosti koje imate i još drugih opcija. Nakon učlanjenja, postavljate Vaš CV profil na sajt (obično je potrebno da bude u *.doc formatu). Na sajtu postoji uputstvo gde možete naučiti kako se pravi CV. Ako želite, možete biti obaveštavani o novim ponudama koje odgovaraju Vašem profilu. Takođe, na ovom sajtu mozete naučiti i kako se obavlja razgovor sa poslodavcima.

JustEngineers
Servis je namenjen p revashodno inženjerima. Možete pronaći honorarni posao i stalni posao. Pretraživanje je po različitim kriterijumima. Ponude imaju i visinu plate za ponuđeni posao. Bićete obavešteni ako neka nova ponuda odgovara Vašem profilu.

AmericanJobs
Većina poslova je iz oblasti visokih tehnologija i inženjerstva. Ako je neki poslodavac zainteresovan za Vaše radne sposobnosti, dobićete e-mail obaveštenje.

FreeLancers
Ovo mesto je za svakog IT profesionalca - bilo da ste freelancer ili tražite stalan posao. Možete naći i orijentacionu cenu koliko bi mogao da iznosi rad u određenoj oblasti, što će Vam pomoći u kreiranju Vaše cene rada. Možete i pretraživati bazu poslova.

FlipDog
Popularan servis kod koga profili članova mogu da poseduju tri statusa: Active (svaki poslodavac može da vidi Vaš profil i kontaktira Vas direktno), Passive (poslodavci vide samo Vaš profil a ne i kontakt podatke - kontaktiraju Vas preko servisa) i treći status je Private (sami pretražujete poslove - Vaš profil nije dostupan poslodavcima). Pri pretraživanju poslova (po mnogim kriterijumima) možete pogledati profil poslodavca i kandidovati se za radno mesto.

Monster
I kod ovog servisa takođe možete podešavati dostupnost Vašeg profila. Posao možete dobiti tako što poslodavci pregledaju Vaš profil ili Vi sami pretražujete poslove koji odgovaraju Vašim radnim sposobnostima.

Free-Lance
Besplatan servis za honorarce. Kao i kod drugih i ovde možete pretraživati bazu poslova ili Vas poslodavac može pronaći u bazi stručnjaka.

Vault
MSI, AT&T, Oracle, Sony, Coca Cola - svi ovi poslodavci koriste (ili su koristili) usluge ovog servisa. Servis ima veliku bazu poslova. Imate svoj profil. Moguće je da podesite virtuelnog agenta da pretražuje bazu poslova za Vas.

BakosGroup
Još jedna agencija za velikim iskustvom. Poslodavci Vas mogu pronaći među stručnjacima ili Vi pretražujete bazu poslodavaca. Usluge su besplatne.

JobShark
I ovde je potrebno da imate svoj CV. Možete pretraživati ponude poslodavaca a ako naiđe neki posao koji odgovara Vašem profilu dobićete e-mail obaveštenje.

Partneri: Moja IP adresa - Kvalitetna razmena banera - Patike
Pogledati: